10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Givenchy Parfume & Dufte til Hende

Hubert James Taffin de Givenchy blev født i Beauvais, Frankrig i 1927. Da han blev 17 tog han til Paris hvor han arbejdede med kendte tøj designere. I 1957 sagde hans ven og kollega, Cristobal Balenciaga, at han burde udgive sin egen parfume.
Den første parfume til kvinder, L'Interdit, var inspireret af en an Frankrigs kendte muser. Ikke længe efter udkom der to dufte til mænd, L'eau de Vétiver og Monsieur de Givenchy. Dette var starten på en lang række parfumer udgivet af Givenchy hvor der til dags dato stadig kommer nye til.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.