10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Wings af Giorgio Beverly Hills

Per Side
Sorter
Wings af Giorgio Beverly Hills er en frisk blomsterduft til kvinder.

Denne sprøde og forfriskende duft indeholder topnoter af gardenia, lilje, passions blomst, rose, osmanthus og marigold. Hjertet brister i en dejlig buket af cyclamen, orkidé, syrin, jasmin og heliotrope, der køler ned på en intens base af sandeltræ, rav, blød musk og cedertræ.

Wings er en sjov og dejlig duft på dagen; det er det perfekte tilbehør, hvis du ønsker at tilføje lidt romantik i dit liv, da du kan være sikker på at dreje hoveder, uanset hvor du går!

Den stilfulde glasflaske er lukket med en himmelblå prop, og næsen bag denne duft er Jean-Claude Delville.

Wings blev lanceret af Giorgio Beverly Hills i 1992.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.