10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Red af Giorgio Beverly Hills

Per Side
Sorter
Red af Giorgio Beverly Hills er en orientalsk og blomsteret duft til kvinder.

Denne ægte klassiker åbner op med kontrasterende blomster- og frugtagtige topnoter af kirsebær, ylang-ylang, appelsin blomst og hyacint blanding i et blomsterhjerte af nellik, rose, jasmin, rosmarin og tuberose. Den komplekse base kombinerer søde elementer med et eksotisk strejf af patchouli, oakmoss, rav, cedertræ, sandeltræ, tonka bønne, vanille og myrra.

Siden lanceringen har denne eksklusive og elegante duft erobret hjertet af mange kvinder og blevet et symbol på ostentation. Rød er farven på kærlighed og energi, og denne parfume omfatter dens intense aura af lidenskab. Det leveres i en dejlig rektangulær flaske med en gylden hætte. Prøv Eau de Toilette, eller nyd den rige oplevelse af forførelse med creme og brusegel.

Red af Giorgio Beverly Hills blev lanceret i 1989.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.