10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Eau de Giorgio af Giorgio Beverly Hills

Per Side
Sorter
Eau de Giorgio af Giorgio Beverly Hills er en frisk blomster duft til kvinder.

Dette klassiske amerikanske mærke tog af, da de etablerede en luksusbutik på den berømte Rodeo Drive i Beverly Hills i 1960'erne. Deres første duft Giorgio blev udgivet i 1981. Eau de Giorgio er en moderne version af klassikeren, klart inspireret af Beverly Hills solrige og glamourøse livsstil.

Friske frugtagtig noter af appelsinblomst og bergamot blandes med kraftige blomster noter af tuberose, gardenia, jasmin, ylang-ylang, mens basen har en lille orientalsk følelse med sandeltræ, rav, patchouli og vanilje.

Forbindelsen til butikken er synlig i emballagen. Den kommer i en stripet kasse svarende til de gule og hvide striber, der fremhævede butikens ikoniske markise, og som mange mennesker kom til at forbinde til den lokale livsstil.

Eau de Giorgio af Giorgio Beverly Hills blev lanceret i 2012.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.