Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Giorgio Beverly Hills Parfume & Dufte til Hende

Giorgio Beverly Hills blev lanceret i 1961 af Fred Hayman og George Grant. Det var den første luksus butik på hjørnet af Dayton Way og Rodeo Drive i Beverly Hills, Californien. Andre overdådige butikker fulgte hurtigt efter (Gucci og Tiffany dukkede op i midten af 1970'erne), men det var Fred, der så potentialet i placeringen og oprettede hans glamourøse kvinde modebutik på denne almindelig gade med en købmand, en tankstation og en hardware butik.

Navnet, Giorgio Beverly Hills, var Fred Hayman idé. Det stammer fra Grants fornavn og fra det overdådige Beverly Hilton Hotel, hvor Fred plejede at arbejde som en event arrangør for de rige og berømte. Butikken har været med i flere film, og hvis du kan huske blockbuster Pretty Woman fra 1990, var det den første butik, hvor Julia Roberts gik på shoppingtur med Richard Geres kreditkort.

Giorgio Beverly Hills var ikke som nogen anden luksus butik, du nogensinde havde set før. Opmærksomheden for detaljer var ekstraordinært - ingen mand vil klage når han ledsagede sin kone/kæreste, for imens hun var på udkig efter designer outfits, der ikke kunne findes andre steder, kunne han slappe af i stil i den specialbygget billardstue, læse værelse, sidde foran pejsen eller på i baren, hvor han kunne få en drink eller to.
Du kan endda få dine modeprodukter leveret til din dør allerede næste dag i en Rolls Royce, og hvis du var en af de allerbedste Giorgio Beverly Hills kunder, du blev givet stykker af Waterford Crystal, som en tak.

Når du gik under den let genkendelige gul-hvide stribede markise ville du have mulighed for at møde nogle af de mest berømte navne fra dengang. Frank Sinatra, Natalie Wood, Prinsesse Grace, Ronald Reagan, Nancy Reagan, Diana Ross, Charlton Heston, og Elizabeth Taylor var hyppige handlende i denne luksus "konceptbutik".

For butikkens 20 års fødselsdag blev det besluttet at iværksætte en signatur duft, der ville fange ånden i Hollywood. Den skulle være modig, forførende og repræsenterer solskin, magt, glamour og limousiner i Hollywood livsstil. Profilen af flasken er inspireret af den elegante Tiffany vase, og de karakteristiske gule striber kom fra den gule markise i butikken.
Giorgio Beverly Hills (eller Yellow som den også blev kaldt) blev lanceret i 1981 og blev spredt via aircondition i butikken - kvinderne elskede det og parfume blev en bestseller.
Det var også en af de allerførste parfumer, der blev annonceret som en duft strimmel. Det ville sidde på bagsiden af dameblade og når du pillede tapen off ville du blive mødt med den kraftige aroma af vanilje, rav og patchouli.

Giorgio Beverly Hills Yellow duften er en duft, der har gjort historien som en af de eneste dufte, der er blevet forbudtfra nogle restauranter i Beverly Hills på grund af sin krafitge duft!

I dag kan du købe Yellow i en række forskellige gavesæt, hvert år lancere Giorgio Beverly Hills tn ny gavesæt der indeholder denne klassiske duft og en dejlig bamse.

Andre klassiske dufte fra Giorgio Beverly Hills er Wings fra 1992, som er en frisk og blomstret duft til kvinder; denne sprøde forfriskende parfume kommer i en elegant glasflaske, som er lukket med en himmelblå prop. Red fra 1989 er en skarp, woody, mos duft. Ocean Dream fra 1990 har en række blomstrende noter og er en meget feminin subtile duft. Det er ikke bare dufte, eau de cologne, body lotion og designer tøj, som du finder i Giorgio Beverly Hills butikkerne, i dag sælger de også luksus ure, solbriller og smykker.
Vis Mere