10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Emporio Diamonds af Giorgio Armani

Per Side
Sorter
Diamonds af Emporio Armani er en orientalsk blomsterduft for kvinder.

En ungdommelig brast med frugtagtige noter i åbningen sætter sig snart ind i det sofistikerede blomsterhjerte af rose, freesia og liljekonval. Den dristige og åhhhh så sexede base består af kraftig rav og vetiver - en perfekt blanding til en signaturduft.

Den berusende væske fra Diamonds kommer i en diamantflaske, din næste yndlings juvel på parfumehylden. Diamanter er en pigens bedste ven, ikke? Og hvem er bedre til at fronte reklamekampagnen for denne duft end Queen B?! Sensuel og enman vil bemærke, ligesom denne duft.

Emporio Armani lancerede Diamonds i 2007.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.