10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Code af Giorgio Armani

Per Side
Sorter
Armani Code af Giorgio Armani er en frisk blomsterduft til kvinder.

Den centrale note af denne duft er appelsinblomst, en elegant feminin blomst. Armani valgte denne note til sin signaturduft til kvinder, fordi han så det som symbolet på kvindelighed.

Duften åbnes med saftige citrusagtige toner af afrikanske og italienske appelsiner, et spændende spil mellem bitter og sød, der overgår til tunesisk appelsinblomst, suppleret med noter af ingefær og jasmin i hjertet, der tørrer ned på en base af sandeltræ, honning og vanilje.

Code er en af de mest populære Armani parfumer; dens succes har ført til frigivelsen af flere variationer af denne duft.

Armani Code blev lanceret i 2006.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.