10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Armani Prive Rose d'Arabie af Giorgio Armani

Per Side
Sorter
Armani Prive Rose d'Arabie by Giorgio Armani er en oriental og blomsteret duft til kvinder og mænd.

Denne duft er inspireret af traditionelle arabiske dufte, og præsentere en sensuel blanding af orientalske akkorder, der smelter ind i et hjerte af rose, patchouli, vanilje og Arab træ, på en varm base af amber. Giorgio Armani siger at han ville lave en orientalsk og rose duftende parfume, der ville føles some en "radio melodi". Denne duft vil give dig en varm, forførrende og beroligende følelse.

Armani Prive Rose d'Arabie blev lanceret i 2010.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.