10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Acqua di Gioia af Giorgio Armani

Per Side
Sorter
Acqua di Gioia af Giorgio Armani er en frisk, aromatisk og citrusagtig duft til kvinder.

Den akvatiske aroma åbner op med skarpe og forfriskende topnoter af mynteblade, citron og grønt æble, der fører over til et blomstret hjerte af jasmin, pæon og labdanum. Det afsluttes elegant på en base af pink peber, cedertræ og brunt sukker. Acqua di Gioia minder dig om en dag på stranden med frisk havluft, solskin og mojito cocktails. Det er den kvindelige version af Acqua Di Gio, en af de mest populære Armani dufte til mænd.

Acqua di Gioia, der betyder 'Happiness Water' på italiensk, blev lanceret i 2010 og går forud for Armanis succesfulde dufter Sì og Code.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.