10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Giorgio Armani Parfume & Dufte til Hende

Giorgio Armani er en yderest berømt navn indenfor mode og design. Lige siden mærket blev etableret i 1975, er Giorgio Armani mærket bare vokset og vokset. I 2001 blev Armani hyldet som en af verdens mest succesfulde designere og han kan nu prale af mere end 300 butikker fordelt i 37 forskellige lande. Butikker der sælger en bred vifte af mode, tilbehør og kosmetik. Det har naturligvis tage noget tid før Armani voskede til det mode imperium vi alle kender og elsker i dag. Deres første brille designs blev præsenteret for offentligheden i 1988, senere fulgte en gave kollektion og i 1991 lancerede de A/X Armani Exchang, der hjalp mærket med en hektisk udvidelse.

Giorgio Armani huser nu flere kollektioner såsom Giorgio Armani, Collezione, Emporio Armani, A/X Armani Exchange, Armani Accessori og Armani Junior; tøjet og tilbehør herfra er ofte at finde på den årlige Milan Fashion Week’ catwalk. En anden del af Armani’s imperium er deres parfumer. Her finder du en duft der komplimentere enhver lejlighed, uanset tid og sted. Deres første parfume var Armani for Women (1982), der nu betragtes som en moderne klassiker tilbedt af kvinder over hele verden. Af andre populære parfume i deres sortiment kan vi nævne Gio (1992), den frugtagtige blomsterrige duft Acqua di Gio (1995), den varme og krydret Armani Mania (1999), den berømte citrus duft Armani Code (2006), den orientalske Emporio She(2008), den friske og krydrede Idole D'Armani (2009), den aromatisk floral Acqua di Gioia (2010), den orientalske blomster Armani Code Luna (2012) og den frugtagtig søde Si (2013) for blot at nævne par stykker.

Med ordene fra Giorgio Armani selv - "forskellen mellem stil og mode er kvaliteten".
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.