10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Purity af Ghost

Per Side
Sorter
Purity af Ghost er en blomstret orientalsk duft for kvinder.

Søde og frugtagtige noter af mandarin og ananas danner en legesyg åbning, før denne duft tager dig en tur gennem det engelske landskab om sommeren; den friske morgendag klæber fast til nyligt blomstrede duftende freesia, roseblade, violet og Casablanca-lilje, inden de går ind i et diset og kuperet landskab med mørkere og jordnærere noter af sandeltræ, moskus og søde antydninger af marengs.

Purity fanger magien fra glitrende disede dage og duggede sommermorgener i Ghosts ikoniske timeglasformflaske med æterisk frostet glas. Renhed er en fryd for dine sanser.

Purity blev lanceret af Ghost i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.