10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Ghost Daydream af Ghost

Per Side
Sorter
Ghost Daydream fra Ghost er en blomsterduft for kvinder.

En flaske lige så smuk som duften indeni - åbningen er en blanding af violet blade, mandarin, salt harmoni og sprødt æble, som mødes af det varme blomsterhjerte af sanselig kanel, jasmin, tuberose, heliotrope og violet blomst. Lad duften udvikle og varme på din hud for den bløde og lokkende base af sød patchouli, cedertræ og amber.

Flasken har hentet sin inspiration fra det nordlige lyss vidunderlige farvespektrum - det er et stykke smuk kunst, der fanger lyset og transporterer dig til en æterisk dagdrøm, et øjebliks flugt fra det daglige liv.

Ghost Daydream af Ghost blev lanceret i 2018.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.