10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Eclipse af Ghost

Per Side
Sorter
Eclipse fra Ghost er en blomster duft med frugt noter designet til kvinder.

Dette er en perfekt duft til de dage hvor du vil dufte dejlig og frisk, men ikke ønsker at overvælde hverken dig selv eller dem i din omkreds. Eclipse er en mild, saftig og sød parfume fuld af saftige frugter.

Åbning af bergamot, citron, mandarin appelsin, solbær, fersken, æble og marigold er rig på saftige frugter der leder dig ind i det blomsterne hjerte af lotus, freesia og roser. Basen er varm og beroligende med amber og moskus - en subtil og enkel duft.

Eclipse af Ghost blev lanceret i 2014.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.