10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Deep Night af Ghost

Per Side
Sorter
Ghost Deep Night er en hvid blomster- og træagtig duft til kvinder.

Den mystiske parfume er bygget på en buket af tropiske natblomstrende cereus og indiske roser. Når de blomstrede åbningsnoter tørre ned, afslører de en base af fersken og abrikos gjort mørk med træagtige toner, som hviler på en forførende base af rav, moskus og vanilje.

Den smukke halvmåneformede flaske vil ikke kun se godt ud på din kommode, men matcher også den delikate aroma, som denne Ghost-parfume indebærer. Deep Night blev lanceret i 2001 og er ideel til den sofistikerede kvinde.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.