10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Ghost Parfume & Dufte til Hende

Ghost er et britisk tøjmærke samt en parfume producent. Ghost blev grundlagt i 1985 af designerne Katherine Hamnet og Tanya Sarne, der var kommet ind i modebranchen gennem deres tid som modeller. De er især kendte for deres kjoler. Nogle af de mest populære Ghost parfumer omfatter Ghost Original, Eclipse og Luminous.

Tanya Sarne var kreativ direktør for Ghost i mange år, men var aldrig uddannet designer. Hun havde lavet noget model arbejde, imens hun gik på universitetet, men stoppede for at til at støtte sin mand og hans karriere. Efter deres ægteskab endte Sarne med at bo alene med to børn. De havde ikke mange penge at gøre med og var tvunget til at grave gennem kasser i genbrugs butikker og blev inspireret til at sammensætte tøj på en ny unik måde. Hun besluttede sig for at prøve på at designe tøj og efter mødet Katherine Hamnet grundlagde hun Ghost i 1984. Afgørende for både mærkets stil og deres succes var opdagelsen af ​​en ny form for stof. Viscose var et billigt produkt fremstillet af bomuld cellulose, så Sarne begyndte at eksperimentere med det og opdagede, at ved brug af visse metoder til tørring af viskose blev en fremragende let stof, der så fantastisk ud og ikke havde brug for strygning. Stoffet blev grundlaget for alt Ghost tøj og især deres berømte kjoler.

Ghost har siden været en kæmpe succes og Sarne er forblevet dybt involveret. Sarne har også designet en kæmpe succes linje af sommer kjoler til Marks and Spencer. Gennem kreativitet og en interesse i usædvanlige materialer har Ghost udviklet et look, der er aldrig går af mode og har både unikke og lang levetid. Den allerførste Ghost parfume blev udgivet i 1995, og brandet har udgivet mange elskede dufte siden da. Ghost eller Ghost Original (2000) er en frugtagtig duft med blomsteragtige noter af rose og jasmin i toppen. Luminous (2009) har en blanding af blomster og frugt på toppen domineret af frisk appelsin, ananas og druer. Eclipse (2014) har bergamot, citron, mandarin, solbær og rose i en smuk flaske formet som en halvmåne. Ghost dufte er kendt for deres høje kvalitet og umiskendeligt slanke flasker.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.