Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

GAP Parfume & Dufte til Hende

GAP blev grundlagt i 1969 af parret Doris og Donald Fisher. De startede som fashion retailers, da parret fandt det svært at finde jeans der sad ordentligt. Den første butik var baseret på Ocean Avenue i San Fransisco, når San Fransisco Universitet. De startede med at sælge Levi's jeans og LP plader (for at holde deunge interesseret).

Fisher gik næsten konkurs og startede derfor med at sælge deres lager til en laver pris, og de de fandt ud af at lageret var solgt på få dage, gik det op for dem at der var efterspørgelses, prisen skulle bare sænkes.

GAP fandt derefter hurtigt en stor succes og åbnede endnu flere forretninger. I 1976 havde de mere end 180 forretninger i 21 stater og havde solgt for over 100 millioner dollars.
I de sene 70'er startede GAP med at producere deres egne produkter under mærket, med blandt andet hatte og t-shirts. Dette endte med at være deres bedste idé til dags dato. I 1980 udgjorde GAPs eget tøj 45% af alt deres salg (i 1980 salgte GAP for 500million dollars)

Efter de gode salgstal fra deres egen tøjkollektion, valgte GAP at fokusere mere og mere på deres eget brand, og skubbede de andre mærker de solgte tilbage i butikken.

I dag sælger GAP alt fra tøj, badetøj, fitness tøj, sko, tilbehør, hudpleje og parfumer til både mænd og kvinder.

GAP lancerede deres første duft I 1994, og har siden udgivet utallige dufte til både kvinder og mænd. En af de mest populære parfumer til kvinder er Close fra 2009. Denne dufte er en skøn og let parfume med hovednoten værende mandel – noget man ikke ser hverdag, men som helt klart er værd at prøve.
Vis Mere