10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Starlight af Etienne Aigner

Per Side
Sorter
Starlight af Etienne Aigner er en orientalsk, blomsterduft for kvinder.

En patchouli-base omgivet af frugter og en antydning af krydderier opsummerer Starlight - men den er så meget mere .. Åbningen af ​​bergamot, ananasjuice og antydning af grøntsager er frisk og frodig; hjertet er blødere og sødere med finurlige spidskum- og jordbærnoter samt subtile antydninger til jasmin. Patchouli er fremtrædende i hjertet, mens bunden af ​​sandalwood, vanilje og hvid moskus varmer duften op. Smukt blandet, elegant og en showstopper.

Flaconen er en ægte perle, en smukt oprettet flaske lavet af glas i dejlige lys nuancer. Det vil se fantastisk ud på din hylde, og væsken indeni er absolut himmelsk - Starlight er et meget passende navn på denne duft.

Starlight blev lanceret i 2008 af Etienne Aigner.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.