10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Etienne Aigner Pour Femme af Etienne Aigner

Per Side
Sorter
Etienne Aigner Pour Femme er en orientalsk blomsterduft til kvinder.

Det første spritz er krydret og kraftigt på grund af peber noterne, men efter bergamot og mandarinen træder frem er duften frisk og sød. Moden abrikos blandet med den dejlige bulgarske rose er en smuk blanding i sig selv, men her understøttes de af patchouli, moskus, amber og cedertræ som skaber en helt guddommelige duft.

Hvis du ikke allerede har prøvet Etienne Aigner Pour Femme, så gør det nu - denne parfume kan meget vel blive en af dine favoritter lynhurtigt!

Etienne Aigner Pour Femme blev lanceret i 2010.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.