10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Youth Dew af Estée Lauder

Per Side
Sorter
Estée Lauder Youth Dew er en krydret og orientalsk duft for kvinder.

En klassisk duft med en rig sammensætning af aldehyder, appelsin, krydderier, fersken, bergamot, narcissus og lavendel i toppen. Det blander sig i det krydrede blomsterhjerte med kanel, kassia, orkidé, jasmin, nellike, ylang-ylang, rose og liljekonvaler og en base af tolu balsam, Peru balsam, rav, patchouli, moskus, vanilje , egmose, vetiver og røgelse.

Oprindeligt lanceret som badolie af Estée Lauder i 50'erne og derefter lanceret som en duft i 1953, denne sensuelle duft har været en kvindes favorit i et halvt århundrede og ændret parfumeverdenen for evigt. Det leveres i en elegant og tidløs flaske, pyntet med en guldbue, hvilket gør det til en dejlig gave til enhver parfumeelsker!
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.