10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

White Linen af Estée Lauder

Per Side
Sorter
White Linen af Estée Lauder er en blomsterduft til kvinder.

White Linen har fyldt kvindernes dage med udstråling i de sidste fire årtier. I duftens top noter finder vi luftige dufte af bulgarske roser, jasmin og liljekonval. Efterfulgt af viol og orris rod og basenoter er af vetiver, mos og rav.

Lauder forestillede sig en duft, der ville give ro, som var spirituel og kunne tilføje friskhed til hverdagen, ligesom hvidt rent sengetøj. Duften kan nydes som parfume, body lotion og er en tidløs gave i et gave sæt! Den ekstraordinære succes White Linen havde, gav liv til mange efterfølgere, herunder den elskede Pure White Linen.

White Linen blev lanceret af Estée Lauder i 1978.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.