10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Pleasures af Estée Lauder

Per Side
Sorter
Pleasure af Estee Lauder er en frisk blomster duft til kvinder.

Denne delikate duft introduceres af en buket med lilje, viol blade og grønne noter, efterfulgt af pæon, roser, lilla, geranium og karo-karounde på en base af patchouli og sandeltræ.

En bestseller i over 20 år var Pleasures oprindeligt inspireret af de rene og opløftende aromaer, der var populære på udgivelsestidspunktet. Det blev skabt af Estees svigerinde, Evelyn, der beskrev det som en duft, der "udfolder sig som en blomst i varmen i solen".

Nyd hverdagens fornøjelser med denne all-time-yndlings duft, tilgængelig som Eau de Parfum eller som en del af smukke gave sæt.

Pleasures blev lanceret af Estee Lauder i 1995.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.