10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Pleasures Intense af Estée Lauder

Per Side
Sorter
Pleasures Intense af Estee Lauder er en blomsterduft for kvinder.

Et frisk burst af frugtagtige blomsternoter åbner Pleasure Intense, inklusive pæon, solbær, ylang-ylang, grøn lilje, cassis. En smuk buket med lilje, Tiare-blomst, jasmin og marokkansk rose venter i hjertet med en sød base af ahorn, vanille, styrax og benzoin.

Denne dybt feminine og sensuelle duft er en forfriskende og inspirerende aroma. Pleasures Intense af Estee Lauder blev lanceret i 2002.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.