10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Cinnabar af Estée Lauder

Per Side
Sorter
Cinnabar fra Estee Lauder er en orientalsk krydret duft for kvinder.

Hvis du ønsker en dristig, berusende og intensiv duft, er Cinnabar noget for dig. Åbningen er dejlig krydret, og efter et par minutter vil du notere de varme noter af kanel. Det blomstrede hjertet komplimenterer krydderierne og basen er bare prikken over i'et. Den sørger for at hele duften ender som en skøn og berusende parfume; der findes ikke mange dufte der er så elsket i parfume verdenen og har så stort et loyalt følge.


Hvis du elsker orientalske dufte, kan du takke Estee Lauder for de mange vidunderlige variationer på markedet, hun startede på egen hånd hele trenden med Cinnabar i 1978.

Cinnabar af Estee Lauder blev lanceret i 1978.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.