10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Beautiful af Estée Lauder

Per Side
Sorter
Parfumen Estée Lauder Beautiful, er en blomsterduft til kvinder.

Ordet 'Beautiful' i parfumens navn afspejles i duften, der indeholder en buket med lyse og farverige blomster. Den blomster- og frugtagtige åbning, inkluderer rose, mandarin, lilje, tuberose og ringblomst og det endnu mere intense blomsterhjerte, lyser, når det er blandet i den varme og woody base. De afsluttende noter i parfumen fra Estée Lauder inkluderer rav, vanilje, moskus og sandeltræ.

Beautiful af Estée Lauder er blevet en populær duft i sortimentet siden lanceringen i 1985 og er blevet udvidet med en bad og kropslinje samt flere limited editions.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.