Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Estée Lauder Parfume & Dufte til Hende

Hvis du spekulerer på, hvor du kan købe billige Estée Lauder, er du kommet til det rigtige sted. Vi er one-stop-shop for alle dine nedsatte Estée Lauder parfumer, også bedst sælgende duft 'Youth Dew' samt gavesæt. Se vores udvalg af Estée Lauder parfumer i dag.

Hvem er Estée Lauder?

Estée Lauder er et af de ældste og mest kendte duftmærker på verdensplan og har produceret smukke dufte til mænd og kvinder siden lanceringen i 1946. Estée og hendes mand startede i det små med kun fire produkter, men indså snart, at de havde fundet en lukrativt marked, og i 1948 var virksomheden hos Saks Fifth Avenue i New York.
Lauder startede sin virksomhed fra bunden af ved at sælge hudplejeprodukter til skønhedssaloner og hoteller og blev meget succesrig med sit salg. Hun sendte derefter sin visdom og ekspertise videre til sine skønhedsrådgivere indtil sin død i 2004.
I 1953 blev den første kvindeparfume af Estée Lauder introduceret med titlen ’Youth Dew’, og den blev lavet som badeolie, som alle ønskede at få fat i efter krigen. I dag har Estée Lauder over 80 parfumer og aftershaves - størstedelen er til kvinder, men der er en håndfuld for mænd og et par, der er unisex.
Vis Mere