10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Estée Lauder Parfume & Dufte til Hende

Hvis du spekulerer på, hvor du kan købe billige Estée Lauder, er du kommet til det rigtige sted. Vi er one-stop-shop for alle dine nedsatte Estée Lauder parfumer, også bedst sælgende duft 'Youth Dew' samt gavesæt. Se vores udvalg af Estée Lauder parfumer i dag.

Hvem er Estée Lauder?

Estée Lauder er et af de ældste og mest kendte duftmærker på verdensplan og har produceret smukke dufte til mænd og kvinder siden lanceringen i 1946. Estée og hendes mand startede i det små med kun fire produkter, men indså snart, at de havde fundet en lukrativt marked, og i 1948 var virksomheden hos Saks Fifth Avenue i New York.
Lauder startede sin virksomhed fra bunden af ved at sælge hudplejeprodukter til skønhedssaloner og hoteller og blev meget succesrig med sit salg. Hun sendte derefter sin visdom og ekspertise videre til sine skønhedsrådgivere indtil sin død i 2004.
I 1953 blev den første kvindeparfume af Estée Lauder introduceret med titlen ’Youth Dew’, og den blev lavet som badeolie, som alle ønskede at få fat i efter krigen. I dag har Estée Lauder over 80 parfumer og aftershaves - størstedelen er til kvinder, men der er en håndfuld for mænd og et par, der er unisex.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.