10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Esprit Parfume & Dufte til Hende

ESPRIT's historie begynder i 1968 da Susie og Doug Tompkins begynder at sælge ESPRIT tøj fra bagsædet af deres bil. Deres designs var en kæmpe succes og i 70'erne solgte de for mere end 100 millioner US dollars og havde internationale forbindelser til Hong Kong og Tyskland (hvor det hele startede). I 80'erne åbnede den første ESPRIT butik i Tyskland efterfulgt af butikker i Holland, Belgien og Danmark. I 1994 var ESPRIT repræsenteret i 44 lande hvor de sælger tøj, tasker, legetøj og sågar parfumer.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.