10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Escentric 01 af Escentric Molecules

Per Side
Sorter
Escentric 01 af Escentric Molecules er en træagtig, blomsterduft til mænd og kvinder.

Escentric 01 er en perfekt blanding af iris, Amalfi citron, rosa peber med det unikke aromamolekyle Iso E Super; Dette blev udviklet af Escentric Molecules i 1973, men benyttes for første gang i denne duft og dens modpart Molecule 01.

Næsen bag denne skjulte perle af en duft, er niche parfumer, Geza Schoen. Han ønskede at skabe "noget ukonventionelt", der kunne værdsættes af folk, der normalt ikke køber dufte. På grund af den øjeblikkelige succes har Schoen udgivet nye spændende par og limited editions.

Escentric 01 blev lanceret af Escentric Molecules i 2006.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.