10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Flor del Sol af Escada

Per Side
Sorter
Flor del Sol fra Escada er en blomstret duft til kvinder med frugt noter.

Duften åbner op med en kraftig cocktail af grenadine, appelsin og tequila efterfulgt af et feminint hjerte af dahlia, før den tørrer ned på en bund af sandalwood.

Denne limited edition er blevet frigivet som Escadas sommerduft i 2020, hvilket afspejles af flasken, der indånder den perfekte solnedgang på en eksotisk strand med den varme røde farve. Blandingen af ​​Tequila Sunrise og de dyrebare blomster noter gør Flor de Sol til en legende, men alligevel sensuel duft, der blomstrer på varme sommerdage.

Flor del Sol af Escada blev lanceret i 2020.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.