10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Agua Del Sol af Escada

Per Side
Sorter
Agua del Sol fra Escada er en sød, frugtagtig duft til kvinder.

Duften åbner med mundvandende noter af is, saftig pære, hindbærsorbet, mandarin, italiensk citrusskal og pink peber. Duftets hjerte er lige så lækkert med noter af frugtcocktail, abrikos og rose, inden den blandes i de varme basenoter af tonka bønne, moskus og sandeltræ.

Escada Acqua del Sol blev lanceret i 2016 og er en del af mærkets årlige sommerduftkollektion. Denne udgave kommer i en lyseblå og gul flaske med lyserøde blomster, der passer til den søde, sjove duft.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.