10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Escada Parfume & Dufte til Hende

Escada er en tysk tøjmærke, der blev dannet af mand og kone-teamet Margaretha og Wolfgang Ley i 1978. Margaretha Ley var oprindeligt fra Sverige og i sin ungdom havde hun været model, før hun begyndte at skræddersy, for det tyske mærke Mondi. Wolfgang var en dygtig forretningsmand med en stor sans for stil. I München blev deres første kollektion hurtigt populær med lyse og farverige designs og indviklede mønstre. De ønskede deres tøj skulle være både elegant og sporty, og sørgede for kreationerne var så stilfuld som de var komfortable og dynamisk. Escada havde enorm succes i 1980'erne og blev et børsnoteret i 1986. Deres lyse sportstøj og kjoler var en perfekt pasform til hårspray årtiet og i 1990 tog virksomheden endnu et skridt, da de lancerede deres enormt populære parfume kollektion.

Escada parfumer er kendte for deres overkommelige priser og høj kvalitet. Ligesom deres tøj er deres dufte farvestrålende og fokusere på klare ideer og koncepter. Den allerførste Escada parfume var Margaretha Ley (1990) og den var ikke bare opkaldt efter, men også designet af grundlæggeren selv. Det er en hvid blomstret duft med krydderier og frisk frugt på et træ og vanille base. Model og skuespiller Miranda Kerr er modellen for Joyful (2014), en duft, der er beregnet til at give en fornemmelse af glæde og uforsigtighed med solbær, melon, mandarin, honning og sandeltræ. For nylig er mærket blevet kendt for deres sommer kollektioner, en serie ungdommelig frisk og frugtagtig dufte, herunder Cherry In The Air (2013), en fan-favorit og en af de mest levende og sød kirsebær dufte du nogensinde vil finde, Born In Paradise (2014) en tropisk rejse med pina colada, ananas og kokos og Agua Del Sol (2016), en forfriskende sommer parfume med koldt pære is, frosne hindbær sorbet, citronskal og abrikos.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.