10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Ermenegildo Zegna Parfume & Dufte til Hende

Ermenegildo Zegna er et af de få modehuse der stadig er familieejet. Det blev startet i 1910 af Ermenegildo Zegna (1892-1966) i Italien og han arbejdede primært med uld, nu fire gernerationer senere (vidergivet fra far til søn) designer de jakkesæt som kan koste helt op til $1000 stykket, samt dametøj, parfumer og for nylig også sportstøj. Gildo Zegna (barnebarn til Ermenegildo Zegna) siger “Vores typiske klient er efter den klassiske stil, det er derfor de kommer til Ermenegildo Zegna fordi vi forstår at fremstille stilfulde kvalitets produkter der er moderne”
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.