10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Passion af Elizabeth Taylor

Per Side
Sorter
Passion af Elizabeth Taylor er en træagtig og balsamisk duft til kvinder.

Denne rige og komplekse aroma er bygget på en pyramide af aldehyder, koriander, gardenia og artemisia i toppen, sandalwood, honning, patchouli og tuberose i hjertet og en base af skov, musk og kokosnød.

Passion er den allerførste duft udgivet af den amerikanske skuespillerinde og faktisk en af de første parfumer lavet af en berømthed nogensinde. Tilegnet kvinder med karakter, dette er en vintage 80-perle med fremragende levetid og duft. Et perfekt udtryk af tillid, dristighed og sensualitet, som ikke vil lade dig gå ubemærket!

Passion blev lanceret af Elizabeth Taylor i 1988.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.