10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Love and White Diamonds af Elizabeth Taylor

Per Side
Sorter
Love and White Diamonds af Elizabeth Taylor er en blomster- og træagtig duft til kvinder.

Denne friske og sofistikerede duft er en kombination af blomstrende, træagtige og musky toner. Det åbner op med neroli og petitgrain kombineret med en stænk af frugt- og citrusagtig mandarin. De midterste noter udforsker en række forskellige blomster, herunder tyrkisk rose, jasmine sambac, tuberose og gardenia. Til sidst forbindes de med aromatisk moskus, sandeltræ og cedertræ og danner en lys og frisk aroma.

Elizabeth Taylor's talent stoppede ikke blot med skuespil. Hun havde også en overvældende begejstring for smykker, hvilket reflekteres perfekt i designet og navngivningen af hendes kollektioner. Duften af Love and White Diamonds kommer i en enkel og stilfuld lyserosa flaske afsluttet med en diamantkant, inspireret af Elizabeth Taylors hittil mest succesrige duft, White Diamonds fra 1991.

Love and White Diamonds blev lanceret i 2017.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.