10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Brilliant White Diamonds af Elizabeth Taylor

Per Side
Sorter
Brilliant White Diamonds af Elizabeth Taylor er en hvid blomsterduft til kvinder.

Duften introduceres af søde topnoter af mandarin og tuberose, efterfulgt af en udsøgt buket med lilje, kaprifolium og bulgarsk tuberose. Aromaen udvikles derefter til en trøstende base af vanille, moskus og sandeltræ.

Brilliant White Diamonds er en frisk tilføjelse til den bedst sælgende Elizabeth Taylor White Diamonds-kollektion. Flasken er en elegant cylinder med frostet glas og et feminint blonde-agtigt blad print. Under den blanke sølvkappe er en glitrende kant af små krystaller.

Brilliant White Diamonds blev lanceret af Elizabeth Taylor i 2001.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.