Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Elizabeth Taylor Parfume & Dufte til Hende

Elizabeth Rosemond Taylor var en britisk-amerikansk skuespillerinde med 50 film og to Oscars under hendes bælte. Hun var dog lige så kendt for hende skandaløse kærlighedsliv, mange mænd, store smykkesamling, helbredsproblemer, parfumer og store formue.

I en alder af bare 10 år var Elizabeth med i hendes første film, One Born Every Minute (1942). Hun blev hurtigt derefter en ikonisk skuespillerinder med flere populære film. En af disse film er Cleopatra (1963), som gjorde hende kendte i de kulørte blade, ikke kun fordi det va den tids aller dyreste film at producere, men også fordi det var under disse optagelser at hun mødte sin 5. mand Richard Burton. Skandalen var at de begge allerede var gifte, da de startede deres kærlighedsaffære, selv Paven blev involveret og foragtede Taylor for at stjæle en anden kvindes mand.

Elizabeth Taylor var et stil ikon, ikke kun på scenen, men også i det private. Mange kvinder kopierede hende "Cat-Eye" makeup look fra filmen Cleopatra (stadig en stor trend idag). Elizabeths personlige stil var vovet; hun elskede palietter, blomster, perler, fjer og sløjfer, og du kan være sikker på at hun altid ville lave et statement på den røde løber.

Taylor var den første kendis der lavede hende egen kollektion af dufte. Hendes første duft Passion fra 1987 blev hurtigt en bestseller. Elizabeth var meget involveret i hendes dufte, og da hun elskede smukke (og dyrere) smykker, navngav hun hendes anden parfume White Diamonds, som er en rig og stærk duft, lige som Taylor selv. White Diamond har en stærk blomstret åbning, et varmt hjerte og en orientalsk base. Flasken kommer med en diamant ring, der får den til at føles mere luksuriøs og klassisk.

I en autobiografi om Elizabth Taylor er det nævnt at hende parfume emperium har tjent Elizabeth mere end hele hendes skuespil karrier har. Faktisk så har den engelske avis The Guardian beregnet at the meste af hende $600 millioner til £1 millard formue stammer fra Elizabeth Taylor parfumerne.

Elizabeth Rosemond Taylor blev født den 27. februar 1932 i London, England og døde i en alder af 79, i 2011. Hun vil altid være husket for hendes fantastiske skønhed, store smukke øjenvipper, kaotiske kærlighedsliv, 8 ægtemænd, utalige film og Elizabeth Taylor AIDS fonden fra 1991.
Vis Mere