10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

True Love af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
True Love af Elizabeth Arden er en orientalsk blomsterduft for kvinder.

Denne friske duft introduceres af topnoter af abrikos, freesia og fersken, der smelter til en buket af iris, orris rod, jasmin, heliotrope, liljekonval og rose på en pulveriseret base af sandalwood, rav, vanilje og ceder.

Den blide, men charmerende duft har smukke vielsesringe på hætten, der symboliserer ideen om ægte kærlighed. Elizabeth Arden parfumen blev lanceret i 1994 som en del af et dejligt gave sæt og som en parfumeret body lotion; den ideelle bryllupsgave.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.