10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Sunflowers af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Elizabeth Arden Sunflowers er en frisk, blomster- og træagtig duft til kvinder.


Åbningen af Sunflowers parfumen er en vindende kombination af fersken og melon, frisk citrusagtig citron, bergamot, mandarin orange og appelsin blomst og glat brasiliansk palisander. Når du bevæger dig ind i hjertet, bliver du mødt med blomsternoter af rose, jasmin, orrisrot, osmanthus og cyclamen, som blandes sammen med en dejlig blanding af træagtige toner i bunden, herunder musk, sandeltræ, rav, cedertræ og oakmoss.


Sunflowers af Elizabeth Arden blev lanceret i 1993 og fås som en Eau de Toilette, kropscreme og gavesæt. Duften er sød, sprød og forfriskende; perfekt til at fange sommerens duft.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.