10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Sunflowers Dream Petals af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Sunflowers Dream Petals af Elizabeth Arden er en musky, rose og hvid blomsterduft til kvinder.

Aromaen er bygget på topnoter af sprøde grønne æbler og saftig mandarin, der udvikler sig med en buket gardenia og roser, og går videre til en behagelig base af cedertræ og moskus. Denne duft efterlader dig en følelse af en morgenvandring i haven og indånder den forfriskende sommerluft.

Elizabeth Arden Sunflowers Dream Petals er en ny forfriskende udgave af den ikoniske og meget populære duft Sunflowers fra 1993 - en glitrende, løftende flanker, perfekt til hverdagsbrug.

Sunflowers Dream Petals blev lanceret af Elizabeth Arden i 2012.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.