10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Splendor af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Splendor af Elizabeth Arden er en blomsterduft til kvinder.

Elizabeth Arden var en pioner inden for kvinders kosmetik og dufte. Siden hendes første duft, Blue Grass fra 1934, har hun udviklet en lang række dufte under hendes navn. Splendor ankom i 1998, presenteret i en elegant vintage flaske, der ville perfekt i enhver parfume samling.

Åbningen af fresia, pæon og hyacint understøttes af et hvidt blomstert hjerte. Noter af ananas er også til stede, stærke nok til at blive bemærket, men aldrig overvældende. Basen af sandeltræ, rav, mørkt træ, muskus, cedertræ og brasiliansk palisander. Splendor er sensuel og duften lanvaring.

Splendor blev lanceret af Elizabeth Arden i 1998.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.