10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Red Door Aura af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Red Door Aura af Elizabeth Arden er en frisk blomsterduft til kvinder.

Dette er ikke bare et spin-off af den originale Red Door. Der er en smule original Red Door DNA i Aura, men du vil bemærke, at det virkelig er sin egen duft med en blødere, sødere blanding og underliggende frugtagtige noter.

Åbningen er frisk, frugtagtig og flirtende. Derefter udvikles den til en varmere, mere krydret og musky duft, hvor du stadig vil bemærke lette antydning af hindbær. En virkelig fantastisk blanding, du vil nyde dag efter dag.

Red Door Aura af Elizabeth Arden blev lanceret i 2012.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.