10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Provocative Woman af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Provocative Woman af Elizabeth Arden er en sød blomsterduft til kvinder.

De øverste toner introducerer duften med saftig fersken, hindbær, ingefær, lotus og kvede, efterfulgt af midterste noter af eksotisk papaya, abrikos, orkidé og lyserød freesia. Det søde, blomsterhjerte smelter på en base af rødt amber, hvid te, cedertræ, hinoki og sandeltræ.

Denne smukke Elizabeth Arden parfume blev inspireret af kampagnens ansigt, Catherine Zeta-Jones og hendes forførende skønhed og ikoniske look; perfekt til alle kvinder, der ønsker det ekstra boost af selvtillid.

Provocative Woman blev lanceret af Elizabeth Arden i 2004.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.