10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Pretty af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Pretty af Elizabeth Arden er en hvid blomsterduft til kvinder.

Som navnet hentyder er Pretty netop det, en smuk duft. Den er på ingen måde stødende, men har en subtil charme, der får dig til at smile. Den vil ikke skrige fra tagene, men mere omfavne dig i en misty sky der er let og delikat.

Den smukke flacon var inspireret af en blomstervase, så det er ikke underligt, at indholdet af Pretty er en dejlig blomsterduft. Åbningen er ren og frisk med noter af appelsinblomst og fersken, mens hjertet er en blid buket af pæon, jasmin og lilje. Ved basen finder du rolige træagtige toner.

Pretty blev lanceret af Elizabeth Arden i 2009.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.