10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Green Tea af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Green Tea af Elizabeth Arden er en frisk og aromatisk duft til kvinder.

En klassisk grøn forfriskende duft, der aldrig går ud af stil! Green Tea er din hverdags duft, ren, let og feminin.

Aromaen er bygget på topnoter af citrus, mynte og rabarber, med et frisk krydret hjerte af jasmin, oakmoss, musk, fennikel og nellik, som hviler på pulverformige akkord med rav, caraway og grøn te.

Denne Elizabeth Arden bestseller blev frigivet i flere udgaver med nye spændende ingredienser som bambus, yuzu og figen. Den originale formel for Green Tea er også blevet brugt i kropsprodukter, inklusive forfriskende bodylotion og håndcreme.

Green Tea blev lanceret af Elizabeth Arden i 1999.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.