10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Green Tea Yuzu af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Green Tea Yuzu af Elizabeth Arden er en grøn og citrusagtig duft til kvinder.

Denne mousserende duft introduceres af citronblade, grøn te, bergamot og yuzu og fortsætter til en eksplosion af mere yuzu og grøn te sammen med timian, mynte, ripsknopper og tunesiske Neroli, efterfulgt af en base af ambrette, birk og moskus.

Den frisk krydret parfume er opkaldt efter den asiatiske citrusfrugt yuzu, der regelmæssigt bruges i koreansk og japansk mad. Den ikoniske Elizabeth Arden Green Tea-flaske har fået en orientalsk opdatering til denne udgave med skiver yuzu og kan minde dig om et glas limonade på en varm sommerdag.

Aromaen er designet af Rodrigo Flores-Roux og er en livlig, let duft, der er meget nem at bære.

Green Tea Yuzu blev lanceret af Elizabeth Arden i 2014.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.