10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Green Tea Tropical af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Green Tea Tropical af Elizabeth Arden er en grøn og frugtagtig duft til kvinder.

Dette er en frisk duft med åbningsnoter af passionblomst og litchi, efterfulgt af te, magnolia og de karakteristiske aromaer af grøn te, inden det sætter sig ned på en base af tropiske frugter og moskus.

Duften er designet af Rodrigo Flores-Roux, der også har udviklet dufte til ligesom andre store mærker, herunder Dolce & Gabbana, Britney Spears og Calvin Klein.

Tropical er en af mange sorter i den originale Elizabeth Arden Green Tea-kollektion. Dens blanding af grønne teblade og søde frugter får dig til at tænke på en iskold, frugtagtig iste og afgiver en opløftende sommerstemning, men alligevel er parfume let og forfriskende nok til daglig brug.

Green Tea Tropical blev lanceret af Elizabeth Arden i 2007.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.