10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Green Tea Pomegranate af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Green Tea Pomegranate af Elizabeth Arden er en frugtagtig, grøn duft til kvinder.

Denne pulserende duft introduceres af lækre noter af tangelo, bergamot, passionsfrugt og granatæble, efterfulgt af urte midtnoter af davana, violette blade, hvid magnolia og jargrå te, inden de sætter sig ned til basearomaen af mos, musk, mate og hindbærblomst.

Til denne duft er den klassiske Elizabeth Arden Green Tea-flaske omdannet til en saftig mørk pink udgave med granatæbler vist på flacon og æske sammen med det ikoniske grønne teblad.

Green Tea Pomegranate blev lanceret af Elizabeth Arden i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.