10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Green Tea Nectarine Blossom af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Green Tea Nectarine Blossom fra Elizabeth Arden er en frugtagtig duft til kvinder.

Denne duft er en genfortolkning af den populære formel for Green Tea, en blanding af fersken, nektarin, bergamot, eksotiske frugter, musk og grøn te.
Forfriskende, blød og inoffensive og en go-to Eau de Toilette for enhver fersken duftelsker! En solrig sommerdag med lige den rigtige mængde sødme.

Vil du have mere af Green Tea Nectarine Blossom? Gå ikke glip af den energigivende shower gel og den populære kropscreme beriget med honningdråber.

Green Tea Nectarine Blossom blev lanceret af Elizabeth Arden i 2016.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.