10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Green Tea Lavender af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Green Tea Lavender af Elizabeth Arden er en aromatisk, grøn duft til kvinder.

Det åbner op med blændende noter af mynte, kamille, mandarin orange og Amalfi citron, efterfulgt af en buket af Caribbean magnolia, lavendel og den ikoniske Elizabeth Arden duft af grøn te, før aromaen tørrer ned til en base af bjørk, ambrette og moskus .

Denne udgave er forfriskende og afslappende, ligesom at lave aromaterapi i en parfume og blive ført til en unik tilstand af optimisme og fred. Den leveres i en lavendelfarvet udgave af den klassiske Green Tea flaske, der ville se godt ud i enhver parfymekollektion.

Green Tea Lavender blev lanceret af Elizabeth Arden i 2010.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.