10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Green Tea Exotic af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Green Tea Exotic af Elizabeth Arden er en citrus og hvid blomsterduft til kvinder.

Den grønne duft åbner med luftige, sprøde akkorder af bergamot, lime og sort te fra Ceylon, efterfulgt af jasmin, orkidé, lilje og den hemmelige ingrediens fra Elizabeth Arden, der binder samlingen sammen: grøn te. Noterne roer sig ned på en træagtig base med nogle varme antydninger til narcisser og rav.

Exotic er et nyt tag af den ikoniske Elizabeth Arden Green Tea-duft og giver dig følelsen af at være et tropisk sted med en kølig drink i hånden. Det er en meget frisk og ren parfume, der gør den utroligt nem at bære og ideel til enhver lejlighed. Parfumen kommer i hvid udgave af den genkendelige Green Tea flacon.

Green Tea Exotic blev lanceret af Elizabeth Arden i 2009.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.