10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Green Tea Cucumber af Elizabeth Arden

Per Side
Sorter
Green Tea Cucumber af Elizabeth Arden er en ozonic, akvatisk og grøn duft til kvinder.

Denne agurkbaseret parfume introduceres af citruser, der udvikler sig med midterste noter af fransk violet, vandmelon og den mindeværdige aroma af grøn te, der slår sig ned på en base af rav og ambrette.

Denne duftende duft fører dine tanker til en G&T eller et glas tørsteslukende agurkvand. Duften er en forfriskende udgave til enhver parfymekollektion og perfekt til ethvert vejr.

Den klassiske Elizabeth Arden Green Tea parfume blev efterfulgt af mange nye udgaver, inklusive Green Tea Bamboo, Cherry Blossom og Lavender. Denne agurkversion kommer i et køligt nyt tag på den ikoniske grøn te-flaske, med friske skiver agurk spredt ud over flasken.

Green Tea Cucumber blev lanceret af Elizabeth Arden i 2005.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.